Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

28. 04. 2024. 14:30 >> 14:42

SERIJA A (34.KOLO)

Slavlje u Milanu, Inter bolji od Torina

U danu kada je sve spremano za festu, fudbaleri Intera napravili su najbolju moguću uvertiru - pobijedili su Torino 2:0 na svom terenu i pred svojim navijačima potvrdili osvajanje 20. titule u istoriji.

Prvo poluvrijeme na "Meaci" za zaborav, praktično su ga prespavale i jedna i druga ekipa. 

U drugom dijelu utakmice znatno drugačija slika na terenu. Prvi detalj vrijedan pomena desio se u 49. minutu kada je direktan crveni karton dobio Adrien Tameze. Meč je po prvi put u istoriji italijanskog fudbala predvodila ženska sudijka trojka.

Ubrzo nakon toga poveo je Inter 1:0 - strijelac Čalhanoglu u 56. minutu. Isti igrač pogodio je sa bijele tačke i za 2:0, igrao se 60. minut

Inter će pokušati da do kraja prvenstva ostvari drugi najbolji učinak kada su u pitanju bodovi na kraju sezone - rekord drži Juventus sa 102 boda, Inter će ukoliko trijumfuje u preostalim utakmicama imati 101 bod. Tim iz Milana je i prije ove sezone bio na drugom mjestu najboljih rezultata sa 97 bodova.

Nakon meča uslijedila je proslava igrača sa navijačima koji su prošetali terenom - napravili krug i nosili zastavu sa natpisom o 20. tituli šampiona Italije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније