Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

06. 02. 2013. 11:53 >> 11:53

bioskop

"Ivica i Marica: Lovci na vještice"

Od sjutra na repertoaru“ Cineplexx-a“ akciona horor fantazija „Ivica i Marica: Lovci na vještice“.

Jezivu atmosferu bajke braće Grim reditelj Tomi Virkola je stavio u prvi plan, dodao joj humor i akciju i dobio zanimljivu priču o avanturama Ivice i Marice nakon što su pobjegli od vještice.

„Želio sam da održim duh originalne bajke, ali i da ga začinim svim onim što najviše volim u filmovima – komedijom, hororom i akcijom. Jeziva aura je postojala i u originalnoj priči, ali sam je ja doveo u prvi plan i upotpunio je humorom", izjavio je režiser.

Virkola kaže da priča i dalje govori o snažnoj vezi između brata i sestre, o tome kako se njih dvoje drže zajedno šta god da se desi, dok se suočavaju sa zlom.

Priča se nastavlja 15 godina nakon što su Ivica i Marica uspjeli da pobjegnu od vještice koja jede djecu, što im je zauvijek promijenilo život.

Odrasli su u žestoke, vične lovce na vještice, željne osvete.

U glavnim ulogama : Džeremi Rener, Džema Arterton Femke Džensen , Piter Stormer, Zoe Bel. 

Režija: Tomi Virkola.

Trejler za film možete odgledati ovdje:

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније