Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

15. 05. 2013. 10:06 >> 10:08

SJUTRA

"Veliki Getsbi" u Cineplexx-u

Premijera filmskog spektakla “Veliki Getsbi”(The Great Gatsby), dan nakon kanske premijere, naša publika gledaće sjutra u 20 sati u bioskopu Cineplexx.

 

Leonardo DiKaprio, Keri Maligen i Tobi Megvajer glavni su protagonisti filma baziranog na istoimenoj knjizi Skota Ficdžeralda.

Pored velikih, glumačkih imena, na filmu je radio i Šon Džej Zi  Karter, koji je iskoristio svoju specifičnu poziciju u kreiranju pop kulture današnjice i sa Lurmanom i njegovim timom na projektu radio više od dvije godine. Uspio je da prenese senzibilitet “Ficdžeraldovog vremena džeza” u naš, moderni svijet, miješajući džez, hip-hop i druge muzičke pravce, zahvaljujući glasovima  Bijonse, Fergi, Lane del Rej.

Raskošni kostimi i šminka, inspirisani dvadesetim godinama prošlog vijeka, još više će doći do izražaja na velikom platnu, jer će od 16. maja “Veliki Getsbi” biti prikazivan u našem bioskopu u 3D tehnologiji.

Podgoričku premijeru najnovijeg filma Baza Lurmana (Romeo+Julija, Mulen Ruž), pratiće nastup džez benda  ,,MP Trio" od 19 sati.

Američka premijera filma održana je 10. maja, a u prvom vikendu prikazivanja film je zaradio preko
$50 miliona dolara!

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније