Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

15. 05. 2013. 18:32 >> 18:32

PRODUCENT PREDVIĐA

VIDEO: Sedam sezona „Igre prijestola“?

Producent jedne od najuspešnijih HBO serija „Igra prijestola“, Frank Vogler, misli da bi serija mogla trajati sedam sezona.

Džordž RR Martin dosada je napisao pet romana sage „Pjesma leda i vatre“ na kojima se bazira serija, a planira da napiše još dva, piše „Digital Spy“.

„O ukupnom broju sezona raspravlja se u ovom trenutku. Treća sezona je prvi dio treće knjige, četvrta će biti drugi dio treće knjige. Martin je napisao pet djelova, šesti i sedmi su na čekanju. Ja se nadam da, ako svi preživimo i ako publika ostane sa nama da ćemo uspjeti da dođemo do sedme sezone“, izjavio je na dodjeli BAFTA nagrada.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније