Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

Objavila: M.M.Lj.

10. 10. 2016. 10:48 >> 10:27

PONOVO U FILMU

Krejg se kaje zbog oštrih izjava o ulozi Bonda

Danijel Krejg kaže da se kaje zato što je olako odbacio ideju da se ponovo pojavi u ulozi Džejmsa Bonda.

 

Glumac je na Festivalu New Yorker prošlog vikenda izjavio: “Što se mene tiče, imam najbolji posao na svijetu. Nastaviću njim da se bavim, sve dok uživam u njemu. Ako bih prestao, strašno bi mi nedostajao”.

Prošle godine je rekao da bi sebi “radije prerezao vene”, nego ponovo zaigrao ulogu agenta 007, ali sada kaže da je uživao u njoj.

“To sam rekao dan poslije snimanja, kada sam godinu bio odsutan od kuće”, pravdao je Krejg svoju oštru reakciju.

Glasine o tome ko će naslijediti ulogu otad ne prestaju. Spekulisalo se da je ona već namenjena Idrisu Elbi, pa i da je došlo vrijeme za “ženskog Bonda”.

Međutim, producenti su odbacili sva nagađanja i saopštili da žele da Danijel ostane na projektu, budući da su mu ponudili više od 150 miliona dolara za naredna dva filma.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније