Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

Objavio: P.R. [ Beta ]

01. 02. 2017. 23:49   >>  23:25

MENADŽMENT DEPU

Novčani problemi zbog raskalašne potrošnje

Finansijski problemi američkog glumca, Džonija Depa, izazvani su njegovim prekomjernim trošenjem u održavanje luksuznog stila života, naveli su njegovi bivši poslovni menadžeri, koje je tužio zbog lošeg upravljanja njegovim novcem.

Menadžment Grupa podnijela je kontra tužbu protiv Depa, dvije nedjelje pošto je on njih tužio da su pronevjerili njegovih 25 miliona dolara.

Kako je navela ova grupa u svojoj kontratužbi Dep je "potpuno odgovoran za bilo kakve finansijske teškoće" s kojima se suočava, ukazujući da je on trošio više od dva miliona dolara mjesečno.

U kontra tužbi Menadžment grupe navodi se da je Dep nastavio da troši nekontrolisano i pored njihovih ponovljenih upozorenja.

On je platio više od 75 miliona dolara da kupi i održava 14 kuća, uključujući dvorac u Francuskoj i grupu ostrva na Bahamima, navela je grupa.

Dep je potrošio 18 miliona dolara za jahtu od 45 metra, kao velike sume za letjenje privatnim avionima i za održavanje kolekcija umjetnosti i kolekcije predmeta iz Holivuda koji su zahtjevali 12 skladišta za čuvanje, navodi se u tužbi.

Džoni Dep tužio je Menadžment grupu 13. januara i tražio više od 25 miliona dolara koje su prema njegovoj tvrdnji oni izgubili lošim upravljanjem njegovim novcem. Takođe se navodi da nijesu na vrijeme podnijeli poresku prijavu zbog čega je on platio kaznu od 5,7 miliona dolara.

U kontratužbi se navodi da su Depove poreske prijave uvijek podnijete na vrijeme i da su porezi plaćeni kada je on imao raspoloživog novca da ih plati.

Kompanija je upravljala njegovim finansijama od 1999. do početka 2016, što je period kada je glumac puno zarađivao i glumio u blok baster filmovima kao što je serijal "Pirati s Kariba".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније