Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

Beta [ Objavio: O.Z. ]

29. 04. 2017. 23:56   >>  23:35

OMAŽ DŽONATANU DEMU

Henks glumio obožavaoca Brusa Springstina

Popularni američki pjevač Brus Springstin i glumac Tom Henks odali su počast reditelju Džonatanu Demu u čijem su filmu "Filadelfija" obojica nastupili, a taj film im je donio i Oskare.

"Neka Bog blagoslovi Džonatana Dema, upravo smo ga izgubili", rekao je Henks publici okupljenoj sinoć na filmskom festivalu Tribeka u Njujorku.

Džonatan Dem, dobitnik Oskara za film "Kad jaganjci utihnu", umro je u srijedu.

Springstin koji je dobio Oskara za najbolju originalnu numeru za pjesmu "Ulice Filadelfije" opisao je Dema kao "inspirativnu ličnost".

Henks je tokom jednočasovnog omaža glumio obožavaoca i "ispitivao" Springstina o njegovom životu i početku karijere. Glumac je često pozivao publiku da pjeva Springstinove hitove "Rozalita", "Groin ap" i druge.

Najveći dio "razgovora" zasnivao se na nedavno objavljenim Springstinovim memoarima "Rođen da juri" (Born to Run).

Springstin je pričao o teškim danima na početku karijere kada nije imao novca i nastupao je gdje god je mogao. On i njegovi drugari iz benda nijesu plaćali poreze, pa su, kada su postali poznati, godinama otplaćivali dugove i advokate.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније