Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

[ Objavio: O.Z. ]

03. 07. 2017. 11:16   >>  10:49

DO KRAJA OKTOBRA

Dani evropskog filma u Crnoj Gori

Delegacija Evropske unije (EU) u Crnoj Gori, uz podršku ambasada zemalja članica Unije i EU info centra, od danas do kraja oktobra organizuje manifestaciju „Dani evropskog filma u Crnoj Gori”.

Crnogorska publika, u osam opština, moći će da vidi 11 filmova iz različitih evropskih produkcija koje su obezbjedile ambasade zemalja članica EU.

Program u Podgorici traje do 8. jula, a filmovi se prikazuju u terminima od 18 i 20 sati. Nakon toga, projekcije će imati priliku da vide publika u Mojkovcu, Petnjici, Pljevljima, Bijelom Polju, Nikšiću, Kotoru i Tivtu.

Ulaz na sve projekcije je besplatan.

U programu manifestacije učestvuju ambasade Danske, Francuske, Holandije, Italije, Kipra, Mađarske, Njemačke, Poljske, Portugalije, Slovačke i Švedske.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније