Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

29. 08. 2017. 11:56   >>  11:32

KLUNI O FILMU

"Suburbicon" je "ljutiti film"

Američki glumac i režiser Džordž Kluni izjavio je da je njegovo posljednje filmsko ostvarenje "Suburbicon" zapravo "ljutiti film" koji je režirao s namerom da "izazove neke sukobe".

U intervjuu za agenciju AP, Kluni je rekao da je taj film koji govori o mračnoj strani života u bjelačkim predgrađima srednje klase 1950-ih godina od posebne važnosti za današnju političku situaciju, jer se odnosi na loš odnos prema manjinama i podizanje zidova između ljudi.

Film "Suburbicon" biće premijerno predstavljen u subotu na Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji (Mostra).

Kluni je takođe rekao da se sa zadovoljstvom prilagođava očinstvu, iako nije očekivao da će biti otac blizanaca u svojoj 56. godini.

Njegova supruga Amal Kluni porodila se u julu.

Džordž i Amal Kluni su se venčali u Italiji 2014. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније