Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

rtcg.me/Beta [ Objavio: O.Z. ]

31. 10. 2017. 21:41 >> 21:10

ZBOG OPTUŽBI

Prekinuto snimanje serije, Spejsi bez Emija

Američka kompanija Netfliks saopštila je danas da se snimanje šeste sezone serije "Kuća od karata", u kojoj glavnu ulogu igra Kevin Spejsi, prekida zbog optužbi da je glavni glumac seksualno uznemiravao tinejdžera. Takođe, Američkom glumcu i oskarovcu ove godine neće biti uručena nagrada Emi za doprinos kvalitetu televizije zbog optužbi o seksualnom uznemiravanju.

Snimanje je prekinuto dok se ispitaju sve okolnosti, navodi se u saopštenju Netfliksa, koji je ranije objavio da će okončati snimanje popularne serije poslije predstojeće šeste sezone.

Međunarodna akademija filmskih umjetnosti i nauke saopštila je da povlači odluku da se nagrada za 2017. dodijeli Spejsiju poslije optužbi o seksualnom uznemiravanju.

Nagrada se dodjeljuje pojedincima za posebne kulturne zasluge, a bilo je predviđeno da bude uručena Kevinu Spejsiju na svečanosti 20. novembra u Njujorku.

Na listi dobitnika Emi nagrade nalaze se režiser Stiven Spilberg, Šonda Rajms i drugi.

Spejsi je juče izjavio da je "užasnut" zbog tvrdnji da je seksualno uznemiravao dječaka prije nekoliko decenija, ali je prvi put otvoreno rekao da je homoseksualac.

U intervjuu za "Bazfid", glumac Entoni Rep koji ima ulogu u TV-seriji "Zvjezdane staze: Diskaveri", rekao je da se sprijateljio sa Spejsijem dok su nastupali na Brodveju 1980-tih.

Rep je naveo da je imao 14 godina kada je 1986. bio na zabavi u Spejsijevom stanu. Tada ga je 26-godišnji Spejsi, pijan, navodno podigao "kao mladoženja mladu" i položio na krevet.

Spejsi je "pokušao da ga zavede", ali Rep kaže da je uspio da se oslobodi. Odlučio se da to objelodani pošto se seksualno zlostavljanje u filmskoj industriji našlo u žiži nakon optužbi na račun producenta Harvija Vajnstajna.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније