Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

Objavila: F.R. [ Beta ]

14. 12. 2017. 23:49 >> 23:13

VELIKO PRIZNANJE

"Stijena" dobio zvezdu u Holivudu

Američki glumac Dvejn Džonson poznat kao "Stijena", pored toga što je proglašen za najseksipilnijeg muškarca na svijetu i smatra se najbolje plaćenom zvijezdom, dobio je još jedno priznanje - zvijezdu na holivudskom Bulevaru slavnih.

Igrač američkog fudbala, pofesionalni rvač i potom glumac, prisustvovao je otkrivanju zvijezde u prisustvu partnerke Lorin Hašijan i dvogodišnje ćerke.

Džonson (45) rekao je novinarima u Holividu da je zvezda u Holivudu nagrada za njegov dugogodišnji rad i dodao da će 2018. biti 18 godina od njegovog prisustva u Holivudu ali i rada "sa mnogo znoja, a i krvi", posebno u rvanju.

Džonson je po mnogima jedan od najvećih profesionalnih rvača svih vremena. Svojim harizmatičnim nastupima i intervjuima postao je jedan od najpopularnijih rvača. Osvojio je brojne svjetske, interkontinentalne i teg titule a ubrzo je postao i glumac, pretežno u američkim blok-basterima.

Igrao je filmovima "Povratak mumije", "Kralj Škorpion" i "Dobrodošli u džunglu", kao i u televezijskim serijama "Vesele sedamdesete" , "Porodičan čovek" i "Hana Montana".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније