Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

[ Beta ]

14. 01. 2018. 23:47 >> 23:13

KVAKA - 22

Kluni reditelj i glavni glumac u novoj TV seriji

Američki glumac Džordž Kluni će biti režiser i glavni glumac u televizijskoj verziji romana "Kvaka-22", saopštio je striming servis Hulu.

Kako se navodi produkcija serije od šest epizoda zasnovane na satiričnoj antiratnoj knjizi Džozefa Helera će početi ove godine.

Imena drugih glumaca u seriji nijesu objavljeni.

Kluni će igrati pukovnika Ketkarta u seriji koju će režirati sa svojim partnerom iz Smoukhaus Pikčersa Grantom Heslovom. Smoukhaus je producent zajedno sa Paramaunt Televizijom i Anonimos Kontent.

Roman iz 1961. govori o Džonu Josarianu iz ratnog vazduhoplovstva tokom Drugog svjetskog rata čiji uporni napori da izbjegne borbe su osujećeni birokratskim pravilom Kvaka-22, što je postao izraz za situaciju u kojoj ne može da se pobijedi.

Film iz 1970. zasnovan na tom romanu režirao je Majk Nikols a u glavnim ulogama su bili Alan Arkin kao Josarijan i Martin Balsam kao Katkart.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније