Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

[ Objavio: O.Z. ]

03. 03. 2018. 23:45 >> 23:42

ZLATNA MALINA

Proglašeni najgori filmovi i glumci Holivuda

Animirani "Emoji film" dobitnik je ovogodišnje nagrade Zlatna malina (Razzie Awards) za najgore filmsko ostvarenje u 2017. i to je prvi dugometražni animirani film u 38 godina koji je zaradio tu nečasnu titulu.

Film o emotikonima u našim pametnim telefonima osvojio je Zlatnu malinu i za najgori scenario, te za najgoreg reditelja (Entoni Leonidis).

Zlatnu malinu 2018. za najgoreg glumca dobio je Tom Kruz za ulogu u "Mumiji". Najgorom glumicom proglašen je glumac Tajler Peri za ulogu u filmu "Boo 2", a nagrada za najgoru sporednu žensku ulogu odlazi u ruke Kim Besindžer za ulogu u filmu "Pedeset nijansi tamnije".

Najgori sporedni glumac je Mel Gibson za ulogu u filmu "Daddy's Home 2".

Specijalnu nagradu "Rotten Tomatoes: The Razzie Nominee So Bad You Loved It!" za najgori 'remake', nastavak ili krađu odnio je "Baywatch" (Čuvari plaže).

Kipić Zlatne maline košta oko pet dolara i u obliku je "maline veličine loptice za golf" koja se nalazi na roli filma od 8 mm, a cijela je obojana zlatnom bojom.

Naziv raspberry (malina) koristi se u izrazima u kojima se želi uskratiti poštovanje, poput "blowing a raspberry". Naime, u slengu ta fraza (blowing a raspberry ili blowing a strawberry) znači proizvoditi zvuk sličan ispuštanju vjetrova, s ciljem da se jedna ili više osoba ismiju.

(6yka.com)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније