Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

Objavila M.L.B.

30. 05. 2018. 08:10 >> 08:10
1

HOPKINSOVA ODBRANA

"Ne želim da pričam sa svojom ćerkom"

Samo nekoliko dana pošto je izjavio da ga ne zanima da li je "postao deda" ili nije, slavni britanski glumac ser Entoni Hopkins je pojasnio zbog čega ga ne zanima život njegove ćerke, sa kojom ne komunicira već više od 20 godina.

Priznavši da nema nikakav odnos sa ćerkom jedinicom Abigejl, koja ima 48 godina, Hopkins kaže da to nije bio njegov izbor, već njen.

O dodaje i da nije hladan, kako su ga mnogi ocijenili poslije ranijih izjave, već da ne može da gubi vrijeme "razmišljajući o tome".

"To je njen izbor. Ja nisam bio hladan. Uradio sam najbolje što sam mogao. Ako neko ne želi da bude dio mog života, u redu. Radi šta želiš. Želim joj sve najbolje, ali ne želim da pričam sa svojom ćerkom. Te stvari su gotove", rekao je ser Entoni Hopkins.

"Ne osjećam krivicu. Ljudi rade šta žele. Ne razumijem to i ne dotiče me. Ne mogu da gubim svoje vrijeme razmišljajući o tome. Nisam hladan, samo mislim da je to tako", ističe Hopkins.

Abigejl je Hopkinsova ćerka iz prvog braka sa glumicom Petronelom Barker, od koje se razveo kad je ona imala 14 mjeseci. Godinama nisu razgovarali, ali su se tokom devedesetih zbližili, što međutim nije potrajalo. Posljednjih 20 godina ne razgovaraju.

Abigejl živi u Londonu i bavi se glumom i muzikom, dok Hopkins živi u Los Anđelesu sa trećom suprugom Stelom.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније