Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

13. 02. 2013. 15:28 >> 15:27

NOVI FILM

Drugačije avanture Olivera Tvista

Za razliku od ranijih ekranizacija, u novom filmu pratićemo nedaće Tvista i njegovog druga Artfula Dodžera dvadeset godina nakon radnje ispričane u čuvenom romanu Čarlsa Dikensa.

 

Iza novog projekta stoji studio „Sony“. U tom filmu Tvist i Dodžer nalaze se sa druge strane zakona, a pratićemo ih kako sprovode krađu čuvenog kraljičinog nakita. 

Scenario trenutno piše Kol Hadon, angažovan i na najavljenoj NBC-jevoj seriji o drakulama, a detalji o premijeri i eventualnoj glumačkoj ekipi još nijesu poznati. 

Priča o Oliveru Tvistu ekranizovana je više puta, ali je najveći uspjeh postigao mjuzikl „Oliver!“ iz 1968. godine koji je osvojio šest Oskara i doživio bezbroj pozorišnih verzija.

Iza posljednje ekranizacije snimljene prije nekoliko godina stajao je čuveni reditelj Roman Polanski.(BBS)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније