Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

[ Beta; Objavila: J.B.Č. ]

05. 12. 2018. 09:06 >> 08:41

24. FEBRUARA

Kevin Hart biće voditelj 91. ceremonije dodjele Oskara

Američki glumac Kevin Hart biće voditelj naredne 91. ceremonije Oskara 24. februara u Holivudu.

"Vrlo sam srećan da objavim da je dan za vođenje Oskara konačno stigao za mene", napisao je na svom Instagram nalogu Kevin Hart, zvijezda filma "Džumandži: Dobrodošli u džunglu".

On je rekao da su ga godinama pitali kada će on biti voditelj i da je on uvijek odgovarao da bi to bila jedinstvena prilika u životu za njega kao glumca.

Akademija za filmsku umjetnost i nauku koja dodjeljuje Oskare potvrdila je to u Tviter poruci i poželjela mu "dobrodošlicu u porodicu".

Dvije prethodne ceremonije Oskara vodio je komičar Džimi Kimel. Ceremoniju prošle godine pratilo je samo 26,5 miliona gledalaca u odnosu na 43 miliona 2014. godine.

Cermonija koja će biti održana 24. februara u Holivudu treba da bude skraćena da ne traje duže od tri sata, te se planira da se neke nagrade uručuju za vrijeme reklama.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније