Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

[ Izvor: B92, Objavio: I. P. ]

16. 12. 2018. 09:06   >>  08:40

PUBLIKA ODLUČILA

Odabran najgori film svih vremena

Posjetioci stranice "Ranker" odlučili su da je "Sumrak" najgori film svih vremena.

Film iz 2008. godine iz kojeg se izrodilo i nekoliko nastavaka bio je hit među tinejdžerskom populacijom, ali čini se da nije baš oduševio šire mase pa je nešto više od 30 hiljada glasača, koliko ih je učestvovalo u anketi, odlučilo da kinematografija nije izrodila ništa gore od filmske priče o vampiru koji se zaljubi u "običnu" djevojku.

Inače, Sumrak saga je filmska adaptacija knjige Stefani Mejer. Glavne uloge imaju Robert Patison i Kristen Stjuart koji su nakon te vampirske priče postali planetarno popularni. 

Drugo mjesto zauzeo je film "Gigli", s Dženifer Lopez i Benom Aflekom u glavnim ulogama, a treći je "Betman i Robin" iz 1997. godine s Džordžom Klunijem i Arnoldom Švarcenegerom.

Četvrto mjesto zauzeo je "Gliter" s Marajom Keri, a peto "Battlefield Earth" sa Džonom Travoltom. 

Inače, glasanje još uvijek traje, pa NA OVOM LINKU možete da "kaznite" neki film zbog protraćenog vremena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније