Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

[ B92, objavila B.B. ]

25. 12. 2018. 23:33   >>  23:04

PRODUCENTI POTVRDILI

"Pirati sa Kariba" ostaju bez Džonija Depa

U "Piratima sa Kariba" nećemo gledati Džonija Depa. Šef-producent Šon Bejli izjavio je da je Džoni Dep isključen iz Diznijeve franšize, jer žele da unesu novu energiju u film.

Naime, glavni Diznijev producent saopštio je da Dep više neće biti kapetan Džek Sperou.

Pored izbacivanja Depa, producenti su se odlučili na još jednu veliku promenu. Za sljedeći nastavak filma će angažovati scenariste filma "Deadpool" Reta Risa i Pola Vernika.

"Želimo da unesemo novu energiju i živost. Volim naše prethodne filmove, ali jedan od razloga zašto su nam Ret i Pol interesantni za angažman je taj što želimo da rasturimo sa sljedećim filmom. I to je ono za šta sam ih zadužio", rekao je Bejli.

Dep je tokom 14 godina odigrao glavnu ulogu u pet filmova koji su zaradili više od 3,56 milijardi funti, čime su "Pirati sa Kariba" postali 12. najveća franšiza u istoriji filma.

Posljednji dio "Pirata" – "Mrtva usta ne govore" prošao je najlošije od svih do sada.

U oktobru je scenarista Stjuart Bejli govorio o Depovom izlasku i otkrio da će preraditi cijelu franšizu. On je rekao da je Džoni Dep imao odličnu ulogu koju je doslovno napravio svojom.

"I djeca širom svijeta ga vole kao tog lika. Tako da mislim da je bilo odlično za njega, bilo je sjajno za nas. Mislim da će Džek Sperou biti njegovo nasljeđe. To je jedini lik koji je igrao pet puta. To je lik u koji se oblači da posjeti djecu u bolnicama. To je ono zbog čega će ostati upamćen", kazao je Bejli.

On je dodao da je prije "pirata" Džoni važio za nezavisnog glumca koji još nije bio dokazana roba, te da su svi mislili da je njegovo angažovanje lud potez.

Nedavno je angažovanje Džonija Depa u drugom nastavku filma "Fantastične zvjeri" izazvalo kontroverzu nakon što je glumac optužen za porodično nasilje.

Dep je negirao tvrdnje, pa je taj slučaj na kraju riješen van suda, a njegova bivša supruga Amber Herd povukla je optužbu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније