Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

[ Beta ]

12. 02. 2019. 23:38   >>  23:10

SEDMA NOMINACIJA

Klouz: Ne želim Oskara iz sažaljenja

Američka glumica Glen Klouz koja je ove godine dobila sedmu nominaciju za prestižnog Oskara izjavila je da se nada nagradi, ali da neće "plakati" ako je ne dobije.

Glumica je agenciji AP rekla da ne želi da dobije Oskara iz "sažaljenja" i dodala da će ukoliko ne dobije nagradu pred kamerama reći: "Ja sam ok".

Glen Klouz je za mnoge favorit za Oskara za najbolju glumicu za film "The Wife", ali ima jaku konkurenciju.

U istoj kategoriji su nominovane i Jalicija Aparisio za film "Roma" (Rim), Olivia Kolman za "The Favourite" (Omiljena), Lejdi Gaga za "A Star Is Born" (Zvijezda je rođena) i Melisa Mekarti za "Can You Ever Forgive Me?" (Da li ćeš mi ikada oprostiti?).

Glen Klouz (71) šest puta je nominovana za Oskara, ali ga nikada do sada nije dobila.

Jedna od njenih napoznatijih uloga je lik markize de Mertej u filmu "Opasne veze" iz 1988. godine. Tada je nominovana za Oskara u kategoriji najbolje glumice.

Ovogodišnja, 91. svečana dodjela Oskara, nagrada američke Akademije filmskih umetnosti i nauke, biće održana 24. februara u pozorištu Dolbi u Los Andjelesu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније