Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

[ Izvor: N1, Objavila: M.M.Lj. ]

08. 03. 2019. 23:53   >>  23:19

ZBOG SKANDALA

Simpsonovi povlače epizodu sa glasom Majkla Džeksona

Epizoda popularne animirane serije "Simpsonovi" u kojoj je Majkl Džekson pozajmio svoj glas jednom liku biće povučena u jeku nove nove kontroverze oko pjevača, izjavio je izvršni producent serije Džejms L. Bruks.

Bruks je rekao da je zajedno s kreatorima serijala Metom Greningom i Alom Džinom doneo tu odluku nakon što su pogledali dokumentarac "Leaving Neverland" (Odlazak iz Neverlanda), koji je u nedjelju premijerno prikazan u Sjedinjenim Državama, a u kojem su dvojica muškaraca objelodanila da ih je Džekson godinama seksualno zlostavljao dok su bili djeca.

"Čini se da je to jedini izbor", rekao je Bruks za Vol Strit Džornal.

"Ljudi s kojima radim - s kojima sam proveo život prepirući se oko šala - bili su jedinstveni u vezi sa tim", kazao je Bruks .

Ta epizoda bila je netaknuta uprkos što su se godinama pojavljivale optužbe da jeDžekson, koji je umro 2009, seksualno zlostavljao djecu, ali je Bruks izjavio da je dokumentarac toliko uvjerljiv da ih je prisilio da promijene mišljenje

Džekson je u epizodi iz 1991. "Stark Raving Dad" dao glas liku Leonu Kompovskiju. Bila je to prva epizoda treće sezone u kojoj je Homer Simpson u psihijatrijskoj bolnici i deli sobu s Kompovskim, koji tvrdi da je Majkl Džekson.

"Počeo je postupak" za uklanjanje te epizode, rekao je Bruks za Vol Strit Džornal.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније