Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

[ Beta; Objavila: M.M ]

16. 04. 2019. 21:51 >> 22:11

HBO

Nova epizoda Igre prestola ostvarila rekord gledanosti

Prva epizoda nove sezone serije "Igra prijestola" (Game of Thrones) televizije HBO emitovana ovog vikenda bila je najgledanija emisija u jednom danu u istoriji te kablovske televizije koja je počela 1978. godine.

Kompanija za merenje gledanosti Nilsen saopštila je da je 17,4 miliona ljudi gledalo u nedjelju prvu epizodu posljednje sezone ove serije, ili direktno na televiziji u 21 sat, preko striminga HBO servisa na zahtjev, ili za vrijeme dva reprizna emitovanja kasnije iste večeri. 

Velika je vjerovatnoća da će taj broj gledalaca biti još veći idućeg mjeseca kada bude emitovana završna epizoda serije, navodi AP.

Posljednja, osma, sezona serije "Igra prijestola" (Game Of Thrones) bila je dugo i sa nestrpljenjem očekivana, a pauza između sedme i osme sezone bila je 20 mjeseci.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније