Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

Objavila: M.L.B. [ Beta ]

08. 05. 2019. 09:43 >> 09:43

DO 2020.

Dizni najavio tri nova filma Ratova zvijezda

Tri nova filma iz svijeta "Ratova zvijezda" će stići u filmske sale od decembra 2022. godine, po jedan svake dvije godine, saopštio je danas filmski studio Dizni koji je takođe najavio da odlaže za godinu dana izlazak drugog djela filma Avatar, do decembra 2021.

Film "The rise of Skywalker", deveti nastavka čuvenog serijala "Ratovi zvijezda" koji izlazi u bioskopske sale u decembru ove godine završava originalni serijal započet 1977, a tri nova filma "Ratova zvijezda" koji još nemaju naslov će izlaziti vikend pred Božić svake dvije godine od 2022. godine", saopštila je kompanija Dizni.

Dizni, koji je 2012. kupio Lukasfilm, nije dao detalje o ta tri filma.

Dugo odlagan film Džejmsa Kamerona "Avatar 2" će, prema novom planu, izaći u bioskopske dvorane 17. decembra 2021, umjesto decembra 2020. kako je najavljeno u posljednjoj izmjeni datuma. Nastavci koji slijede su takođe pomjereni na 2023, 2025. i 2027.

Kameronov "Avatar" i danas drži rekord za prihode od prodatih karata (2,79 milijardi dolara) mada prijeti da ga nadmaši film "Avengers:Endgame".

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније