Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

[ Tanjug, objavila B.B. ]

05. 06. 2019. 18:20 >> 20:28

PROBLEMI NA SNIMANJU

U eksplozijama povrijeđena osoba

Tri jake eksplozije odjeknule su tokom snimanja najnovijeg filma o Džejms Bondu, a tom prilikom povrijeđeno je nekoliko članova ekipe i oštećen je inventar u sudiju u Bakinghemširu u Engleskoj.

Incident se dogodio u Pajnvud studiju, a zbog njega je snimanje u potpunosti prekinuto, prenosi britanski San.

Kako se navodi, jedna osoba je ozbiljno povrijeđena poslije eksplozije koja je uništila dio krova i barem pet projekcijskih platna u kompleksu vrijednom više miliona funti.

Na setu filma su testirani rekviziti potrebni za scenu eksplozije u laboratoriji, kada se dogodio spomenuti incident.

Prema riječima jednog izvora, na setu je nastao potpuni haos nakon što je raznesen dio krova i neka projekcijska platna koja su se nalazila na pozornici.

Početkom maja je snimanje 25. filma o agentu Džejmsu Bondu takođe zaustavljeno, jer je glavni glumac Danijel Krejg (51) povrijedio nogu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније