Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

[ B92.net, objavila B.B. ]

01. 07. 2019. 22:35   >>  22:35 1

STARA EKIPA PONOVO NA OKUPU

"Crna Guja" se vraća na male ekrane

Popularni britanski glumac Rouan Atkinson (64) se sprema za povratak pred kamere, u petoj sezoni kultne serije "Crna Guja", i to zajedno sa svojim kolegama Tonijem Robinsonom, Stivenom Frajom i Hjuom Lorijem.

Atkinson je svojim prijateljima, prilikom nedavnog susreta, rekao da je "izuzetno uzbuđen" zbog planiranog povratka komedije "Crna Guja".

Kako navodi britanski tabloid San, iako se prethodno pominjalo da bi u pitanju moglo biti snimanje samo jedne nove epizode, ali sa sada, ipak, razmatra snimnje cijele nove sezone, pete po redu.

Originalna serija, čije je četiri sezone Bi-Bi-Si premijerno emitovao od 1983. do 1989. godine, bila je karakteristična po tome što je svaka pokrivala drugi vremenski period.

U istom stilu, radnja planirane pete sezone bi trebalo da bude smještena u savremeno, odnosno današnje vrijeme, a u njemu će Edmund Crna Guja biti univerzitetski profesor.

Zvijezde kultne serije su pristale da se ponovo okupe, nakon zajedničkog susreta u jednom londonskom klubu. Glumci su se, tom prilikom, srdačno ispričali i ismijali, i na kraju jednostavno rekli: "Da! Hajde da uradimo to!"

Scenario pete sezone "Crne Guje" se upravo piše, naveo je izvor Sana.

Kada je četvrta sezona, koja je za temu imala dogodovštine kapetana Crnog Guje u Prvom svjetskom ratu, završena, scenaristi Ričard Kertis i Ben Elton su rekli da neće biti daljih nastavaka serije.

Ekipa se, ipak, okupljala u nekoliko navrata i snimila nekoliko specijalnih epizoda.

"Kertis i Atkinson su razmišljali da se u nekoj od novih epizoda, kao gosti, pojave poznati glumci kao što su Tom Hardi ili Rasel Brend", rekao je izvor lista.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније