Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

[ Beta, Objavila: R.P. ]

23. 09. 2019. 10:27   >>  10:33

TV OSKAR

Serija Igra prijestola osvojila Emi

Serija "Igra prijestola" popularna u celom svijetu i sa rekordne 32 nominacije, osvojila je kasno sinoć u Los Anđelesu nagradu Emi za najbolju dramsku seriju.

Na 71. dodjeli televizijskih nagrada Emi, humoristična serija "Fleabag" je proglašena za najbolju seriju u kategoriji komedije. Ta serija je dobila nagradu za najbolju glumicu i najbolji scenario.

Najbolji glumac u kategoriji dramske serije je Bili Porter za ulogu u "Pose". Najbolja glumica u toj kategoriji je Džodi Komer za ulogu u "Killing Eve".

Nagradu za najbolju mini-seriju je dobio "Černobilj", dok je Emi za najbolji televizijski film dobilo ostvarenje "Black Mirror: Bandersnatch".

Nagrade Emi se dodjeljuju za najbolja televizijska ostvarenja i smatraju se ekvivalentom prestižnog Oskara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније