Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

[ Beta, Objavila: J.B.Č. ]

05. 10. 2019. 23:31 >> 23:30

SKORSEZE OCIJENIO

Marvelovi filmovi nijesu kinematografija

Reditelj Martin Skorseze je izjavio da filmovi o "superjunacima" kakve proizvodi studio "Marvel", "nijesu kinematografija", već su više za "zabavni park".

"Ne gledam ih, probao sam, ali to nije kinematografija", rekao je 76-godišnji režiser za izdanje britanskog magazina "Empajer" od petka.

"Iskreno, bez obzira na to koliko su dobri, s glumcima koji u takvim okolnostima daju najbolje, najviše me podsjećaju na zabavni park", rekao je Skorseze.

Za njega to "nije kinematografija koju prave ljudska bića koja žele da drugom čovjeku prenesu emocije i psihološka iskustva".

Skorseze je autor legendarnih filmova "Taksista", "Razjareni bik", "Dobri momci" i "Kazino" koje obožavaju i publika, i mnogi filmski profesionalci.

"Marvelova" "saga" lansirana 2008. godine s filmom "Iron Man" jedna je od najunosnijih u istoriji kinematografije, sa skoro 23 milijarde dolara prihoda u svijetu od 23 filma. "Osvetnici: Kraj igre" postigli su ljetos rekordan prihod, veći od 2,79 milijardi, a prethodni rekorder je bio "Avatar".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније