Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

[ Objavila: M.M.Lj. ]

12. 10. 2019. 23:46 >> 23:48

POGLEDAJTE TREJLER

Uskoro švedski film koji će trajati 30 dana

Zasigurno, jedan od filmova o kojem će se u budućnosti pričati jeste švedski film "Ambiancé", umjetnika Andresa Webrega, koji će trajati ukupno 720 sati ili 30 dana.

Samo trailer traje 7 sati i 20 minuta,a sam reditelj je o filmu rekao sljedeće:

"Mislim da je najbolji način kad gledate djelo poput ovoga, da se ne bavite time jeste li ga 'shvatili' ili nedostaje li vam nešto. Djelo je ono što jeste i ako vas na neki način dotakne, sjajno, ali ako to ne uspije, to ne znači da ste vi ili filmski producent manje vrijedni da sebe nazovete umjetnicima".

Andersov film bi trebalo da izađe 31. decembra sljedeće godine i ujedno će biti i posljednje djelo ovog reditelja kojim će završiti svoju karijeru nakon više od 300 filmova. Film dugačak 30 dana, a biće prikazan u cjelosti u isto vrijeme sinhronizirano na svim kontinentima svijeta, nakon čega će biti uništen, prenosi Radio Sarajevo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније