Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

[ B92, objavila B.B. ]

18. 01. 2020. 09:47 >> 09:46
1

PRODUCENTI POTVRDILI

Počinje snimanje serije "Gospodar prstenova"

Dugo se govori o snimanju serije "Gospodar prstenova", a glasine da će glumci Robert Aramajo, Oven Artur, Ema Horvat i Markela Kaveno dobiti uloge u njoj, dobile su i službenu potvrdu.

Tako će Aramajo, poznat po ulozi mladog Neda Starka u "Igri prestola", igrati Beldora u nadolazećem ostvarenju.

Vernon Sanders, šef Amazonovog odjeljenja za TV program, kaže da glumce za neke od glavnih uloga tek treba odabrati, ne želeći pri tom da nagovijesti koga eventualno ima u vidu, navodi Metro.

Glavni producenti, Džej Di Pejn i Patrik Mekej, dali su nešto više informacija.

"Nakon opsežne potrage provedene širom svijeta sa zadovoljstvom možemo predstaviti prvu grupu odličnih glumaca koji će zaigrati u Amazonovoj novoj seriji. Ovi izvanredno talentovani ljudi nijesu samo obični glumci, već i novi članovi kreativne porodice koja treba da ožive jedan izmišljeni svijet i predoče ga publici na najbolji mogući način", kazali su producenti.

Iako se radnja novog serijala drži u strogoj tajnosti, ipak, je otkriveno da će se serija baviti i pričom koja prethodi Prstenovoj družini.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније