Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

[ Beta ]

19. 03. 2020. 22:32   >>  22:29

O DATUMU NAKNADNO

Odgođen Kanski festival

Međunarodni filmski festivalu u Kanu neće biti održan od 12. do 23. maja zbog epidemije koronavirusa, a datum će biti naknadno saopšten, saopštili su večeras organizatori te poznate filmske smotre.

"Danas smo donijeli odluku da Kanski festival ne bude održan prema utvrđenom datumu, od 12. do 23. maja", navodi se u saopštenju i dodaje da se razmatra nekoliko mogućnosti, a jedna od njih je održavanje festivala krajem juna i početkom jula.

Prema ranijem planu, spisak filmova u trci za glavnu nagradu 73. Međunarodnog filmskog festivala treba da bude saopšten 16. aprila.

Predsjednik žirija ove godine Spajk Li.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније