Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

[ Izvor: B92, Objavila: M.M.Lj. ]

27. 04. 2020. 10:00 >> 10:05

U SVOM DOMU

Glumac Dimitri Ðatčenko pronađen mrtav

Glumac Dimitri Ðatčenko, najpoznatiji po ulozi Urija iz "Černobiljskih dnevnika", pronađen je mrtav u svojoj kući na Floridi, saopštila je policija.

Tijelo 52-godišnjeg glumca pronađeno je nakon što su njegovi saradnici, zabrinuti jer ga nisu čuli nekoliko dana, pozvali policiju, prenosi CNN.

Jedan od njih rekao je policiji da je posljednji put komunicirao sa Ðatčenkom putem SMS poruke 19. aprila. Glumac se nedavno povrijedio na poslu i oporavljao se od posljedica strujnog udara, navodi se u policijskom izvještaju.

Pronađen je bez znakova života u svojoj dnevnoj sobi, a uzrok smrti još nije poznat.

Ðatčenko je bio najpoznatiji po ulozi Urija u filmu "Černobilski dnevnici" iz 2012. godine. Pojavio se u mnogim serijama kao što su "Kako sam upoznao vašu majku", "Bouns", "Dvije djevojke bez love" i "CSI: Miami".

Rodio se 1968. godine u San Francisku. Otac mu je porijeklom iz Ukrajine, a majka iz Švedske.

Prije pet godina je šokirao javnost kada je bivšoj djevojci poslao slike njenog kućnog ljubimca zeca kojeg je ubio i pojeo. Rekao je da je to uradio kako bi joj se osvetio zbog raskida, nakon čega je osuđen na 60 dana dobrotvornog rada.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније