Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

[ Izvor: rtcg.me, Objavio: I. P. ]

14. 06. 2020. 09:58 >> 09:58
3

PRODUKCIJA RTCG

TV drama "Naod" u fazi montaže

TV drama Naod, u produkciji Radio-televizije Crne Gore (RTCG) u fazi je montaže. kazao je režiser u Javnom servisu Slobodan Šćepanović.

"Sljedeće nedjelje slijedi ona fina ruka, to jest kraćenje i ummontiravanje svih scena na svoje mjesto", kaže Šćepanović.

Govoreći o najljepšim fazama u stvaranju jedne TV drame, on kaže da su sve faze - od literarne, preko snimanja do montaže, važne jer traže "cijelog reditelja".

"Najveće je zadovoljstvo kad se završi, emituju i kad čujete gledaoca šta on kaže. Najveći poklon je kad osjetite daste kod gledaoca izazvali dozu poštovanja i odobrenja da ste napravili nešto dobro", rekao je Šćepanović.

Drama je rađena po tekstu Gojka Kastratovića. 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније