Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

Ana Ašanin, TVCG

17. 06. 2020. 10:10 >> 11:10

U SKLADU S PREPORUKAMA

Sinoć otvoren Underhill fest

U Podgorici je sinoć svečano otvoren 11. Međunarodni festival dugometražnog filma Underhiil fest, i to projekcijom višestruko nagrađivanog filama "Zemlja meda", u režiji Tamare Kotevske i Ljubomira Stefanova. Festival je organizovan u skladu sa preporukama NkT-a, a trajaće do 23. juna. Zbog velikog interesovanja za "Zemlju meda", reprizna projekcija tog ostvarenja najavljena je za 24. jun.

 

Tim Underhil festa bio je spreman da u vrlo kratkom roku sve postavi kako treba, s obzirom na situaciju koja je bila. Tako ćemo prvi biti u prilici na svijetu da neke od ovih filmova pogledamo na velikom platnu.

Devatnaest filmova u tri selekcije.  Biće svijetske i regionalne premijere. Od nagrađivanih koji su obilježili prošlu godinu, kao što je" Zemlja meda", do ostvarenja koja su do sada samo imala onlajn premijere,  kazao je Vuk Perović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније