Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

02. 09. 2020. 23:25 >> 23:25

PODGORIČKI BIOSKOP

Na repertoaru Cineplexx-a četiri nova filma

Podgorički bioskop Cineplexx sjutra ponovo otvara svoja vrata, a na repertoaru će se naći četiri nova filma.

Od 3. septembra u salama Cineplexx-a će se gledati: 

Tenet – Filmski hit koji nam stiže od jednog od najuspiješnijih reditelja današnjice Kristofera Nolana. Za produkciju Teneta potrošeno je oko 200 miliona dolara, sniman je u sedam zemalja širom svijeta, a sam reditelj ovaj film smatra jednim od svojih najvećih poduhvata.

Novi mutanti – Od studija 20th Century Fox stiže nam novo ostvarenje o superherojima inspirisano Marvel stripom, a protkano odličnim triler sižeom.

10 dana bez mame – Francuska porodična komedija o ocu koji smatra da održavanje kuće i briga o četvoro djece i nije previše naporan posao.

Superjunak Samsam  – animirana avantura za najmlađe sinhronizovana na naš jezik. Kada nova djevojčica u školi, Mega, počne da podučava Samsama supermoćima, on u misterioznoj drugarici pronalazi šansu za otkrivanjem svojih nadljudskih sposobnosti.


Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније