Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

klix.ba

22. 09. 2020. 11:19 >> 11:20
1

SA EN HATAVEJ

U Holivudu počinje snimanje filma o Kovidu-19

Pandemija koronavirusa još nije završena niti joj se nazire kraj, a Holivud već planira da je prikaže na velikom ekranu. Naime, u planu je snimanje filma "Lockdown" u kojem će En Hatavej igrati glavnu ulogu.

Harper's Bazaar piše da je riječ o kombinaciji romantične komedije i krimi filma, koju će režirati Doug Liman, autor popularnih filmova kao što su "Gospodin i gospođa Smit" i "Bournov identitet".

Film će se navodno početi snimati već krajem ovog mjeseca u Londonu, a vrlo je moguće da će i zvijezda serije "Peaky Blinders", Kilijan Mafi, igrati jednu od glavnih uloga.

Vijest nije dočekana s odobravanjem na Tviteru gdje su brojni korisnici negodovali zbog najave filma.

S obzirom na to da su SAD pretrpjele više od šest miliona slučajeva zaraze koronavirusom i više od 190.000 preminulih i snažnu ekonomsku recesiju, mnogi su mišljenja da je prerano ili krajnje neprimjereno da se pandemija pretvara u romantičnu komediju.

Datum izlaska filma i njegova priča još nijesu poznati.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније