Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

02. 10. 2020. 15:10 >> 18:54

ZA DJECU UZRASTA 3+

Premijera "Tri praseta" 20. novembra

Gradsko pozorište Podgorica počelo je sa probama za predstavu ,,Tri praseta” koju će po tekstu Stevana Koprivice režirati mladi crnogorski reditelj Aleksandar Jovanović. Premijera predstave, kako su kazali, planirana je za 20. novembar. Komad ,,Tri praseta” namijenjen je djeci uzrasta 3+ ali i njihovim roditeljima.

''Aleksandar Jovanović je student završne godine pozorišne režije i ovim projektom nastavljamo teatarsku politiku da angažujemo i uključujemo u profesionalni rad mlade domaće autore'', navode u saopštenju.

Glumačku ekipu čine: Goran Slavić, Omar Bajramspahić, Stefan Vuković, Emir Ćatović i Vanja Jovićević. 

Pored Jovanovića i Koprivice dio autorskog tima čine: Damjan Kecojević (scenski pokret), Milena Đurđić (kostimi), Smiljka Šeparović (scenografija), Leo Đokaj (kompozitor) i Dejan Đonović (songovi).  

Ističu da se probe se održavaju uz strogo poštovanje mjera koje je donijelo Nacionalno koordinaciono tijelo i Institut za javno zdravlje.

Iz Gradskog pozorišta su predstavili i cijeli repertoar za oktobar mjesec.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније