Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

[ Izvor: Klix ]

24. 11. 2020. 06:20   >>  06:20 1

ŠERBEDŽIJA SE OPROSTIO

Mustafa bio božanstven glumac

Smrt glumca Mustafe Nadarevića pogodila je sve one koji su ga poznavali i cijenili njegov rad. Brojni glumci su se oglasili nakon što je tužna vijest obišla region, a posebno emotivan bio je Rade Šerbedžija.

Šerbedžija je na početku videa koji je objavio, vidno potresen i sa suzama u očima, kazao da je Nadarević bio njegov prijatelj i božanstven glumac.

"Šta reći o Mustafi Nadareviću, prijatelju, božanstvenom glumcu, jednom od najdivnijih hrvatskih glumaca, jednom iz reprezentacije, iz prvog tima svih glumaca na području bivše Jugoslavija. Zajedno smo počeli, živjeli smo zajedno kao cimeri, tri godine dijelili jednu sobu", prisjetio se Šerbedžija.

Kazao je da su on i Nadarević znali sve jedan o drugom, kao i da ga je mnogo volio.

"Znam koliko je bio nježan sin, nježan otac, brižljiv, dobar muž i pravi prijatelj. I publika ga je voljela jer je bio tako poseban, jednostavan, kao ta Bosna koju je nosio u sebi, taj njegov mentalitet. Bio je jednostavno jedinstven. Teško će nam biti bez njega, bio je sjajan", kazao je emotivni Šerbedžija.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније