Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

[ Izvor: B92 ]

03. 12. 2020. 08:45   >>  08:47

POPULANI GLUMAC

Tejtum uskoro u novom horor filmu

Jedan od trenutno najpopularnijih glumaca u SAD Čening Tejtum sprema novi projekat i igraće u horor ostvarenju.

Da je u pitanju zaista interesantno ostvarenje govori u prilog i to što će se on snimati pod rediteljskom palicom isto tako poznatog dvojca - sa Filom Lordom i Krisom Milerom, koji su radili na komediji "21 Jump Street" u kom je Tejtum imao glavnu ulogu.

Za scenario je zadužen Ves Tuk ("Midway").

Jedina do sada dostupna informacija što se tiče radnje ovog filma jeste da će u pitanju biti moderna verzija klasičnih priča o čudovištima poput vukodlaka, a tematski se spominje se i grof Drakula.

Tejtum je osvojio srca pretežno ženske publike u ostvarenju "Magic Mike", u kom je igrao muškog stripera, ali je pokazao i svoj potencijal za komediju u naslovima "21 Jump Street" i "22 Jump Street".

Takođe se ostvario u filmovima "Logan Lucky", "Side Effect", ali i u Tarantinovom "The Hateful Eight".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније