Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

07. 03. 2021. 23:31 >> 23:30

OD 9. APRILA

Trejler za novi film o superheroinama

Objavljen je trejler za novi film "Thunder Force", koji je režirao Ben Falkone, a glavne uloge tumače Melisa Mekarti i Oktavija Spenser.

"Thunder Force" je komedija o najboljim prijateljicama koje postaju superheroine.

U trejleru se otkriva kako se Lidija (Melisa Mekarti) ponovo sastaje sa svojom najboljom prijateljicom iz detinjstva, Emili (Oktavija Spenser), uspješnom naučnicom, koja je stvorila tehnologiju koja običnim ljudima daje supermoći.

Lidija slučajno uzima formulu koja joj daje supermoći, nehotice stvarajući prvi "superherojski tim". Kad se pojavi novi zlikovac poznat kao "Kralj", prijateljice se udružuju kako bi spasile grad.

Film će biti dostupan na Netfliksu, od 9. aprila.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније