Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

[ Izvor: B92 ]

23. 03. 2021. 08:23 >> 08:23

ZUM ODBAČEN

Ipak će biti ceremonije za dodjelu Oskara?

U proteklim nedjeljama nagađalo se kako će uopšte izgledati dodjela Oskara koja je zbog pandemije odložena za april.

I dok su neki tvrdili da bi se mnogo toga moglo odraditi i preko Zuma, u nekoj ograničenoj varijanti dodjele, kako se čini, radiće se o intimnoj ceremoniji na kojoj će prisustvovati svi nomininovani. "Varajeti" piše da će broj gostiju i prezentera biti ograničen.

Svi prisutni biće testirani, a Zum ne dolazi u obzir, rekli su producenti.

"Potrudićemo se da svi prisutni imaju bezbjedno i ugodno veče, ali to važi i za milione ljubitelja filma širom svijeta. Uvjereni smo da bi virtualni pristup to umanjio", rekli su iz organizacije dodjele.

Inače, 15. marta, glumica Prijanka Čopra i njen suprug muzičar Nik Džonas objavili su nominacije za prestižnu nagradu Akademije filmskih umetnosti i nauka - Oskar.

Ovaj par objavio je sve 23 kategorije tokom dvodjelnog direktnog prenosa uživo preko naloga Akademije na društvenim mrežama i sajtovima za Oskara.

U prvom dijelu su otkrivene nominacije u devet kategorija, uključujući najbolju originalnu muziku iz filma.

Drugi dio sa konačnih 14 kategorija uključuje glavne nagrade poput najboljeg filma i najboljeg glumca i glumice u glavnoj ulozi; najbolji nominovani za originalne pjesme takođe su bili proglašeni tokom drugog dijela emitovanja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније