Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

11. 06. 2021. 23:13 >> 23:14

OD PONEDJELJKA

Revija "Filmski žanrovi - akcija" u Dodestu

Akcioni filmovi prepoznatljivi po svojoj nesumnjivoj umjetničkoj vrijednosti biće predstavljeni u okviru KIC-ove revije “Filmski žanrovi - akcija" od 14. do 16. juna.

Kako su kazali iz KIC-a revija će početi sa američkim akcionim filmom Tonija Skota “Čovjek u vatri” (2004) u kojem bivši vojni plaćenik kreće u osvetu nakon što otmičari ubiju djevojčicu koju je trebao štititi.

Dio revije biće i politički akcioni triler iz 1993. godine „Na liniji vatre“ koji je režirao Volfgang Petersen, a u njemu glume Klint Istvud, Džon Malkovič i Rene Ruso. Film govori o razočaranom i opsjednutom bivšem atentatoru CIA-e koji pokušava da izvrši atentat na predsjednika Sjedinjenih Američkih Država i agenta Tajne službe koji ga prati.

Zabavnu akcionu komediju reditelja Džejmsa Mangolda “Nevine laži” (2010) u kojem igrom slučajnosti mlada djevojka postaje dio smrtonosne zavjere prikazaćemo u srijedu, 16.juna.

Projekcije filmova biće organizovane u sali Dodest, sa početkom u 20 sati.

Izu KIC-a napominju da je shodno odluci Instituta za javno zdravlje broj mjesta ograničen, a dezinfekcija ruku, fizička distanca i nošenje zaštitnih maski u svim javnim zatvorenim prostorima obavezno.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније