Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

23. 06. 2021. 22:47   >>  22:50 1

TOKOM AKCIONE SCENE

Ford povrijedio rame na snimanju Indijane Džonsa

Harison Ford, koji će uskoro napuniti 79 godina, povrijedio je rame tokom akcione scene na snimanju petog dijela filma "Indijana Džons" i privremeno mora da prekine snimanje, saopštila je danas kuća Dizni.

"Ford je povrijedio rame tokom probe jedne akcione scene", izjavio je neimenovani portparol Diznija i dodao da se nastavlja produkcija filma dok će snimanje po potrebi biti reorganizovano.

Nijesu saopštene okolnosti ni stepen povrede čuvenog glumca.

Snimanje petog i posljednjeg nastavka pustolovina neustrašivog arheologa Indijane Džonsa, kojeg glumi Ford, počelo je u maju u Velikoj Britaniji.

Film u režiji Džejmsa Mengold treba da izađe na ljeto 2022.

Ford se već povrijedio 2014. u Londonu na snimanju sedmog nastavka serijala "Ratovi zvijezda: Buđenje sile". Tada je slomio nogu.

Glumac je 1981. glumio u prvom filmu o Indijana Džonsu "Otimači izgubljenog kovčega" u režiji Stivena Spilberga.

Kasnije su uslijedili "Indijana Džons i ukleti hram" (1984), "Indijana Džons i posljednji krstaški pohod" (1989) i "Indijana Džons i kraljevstvo kristalne lobanje" (2008).

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније