Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

08. 09. 2021. 22:05   >>  22:09

IZNENAĐENJE

Kidnapovano sto fanova serije "La Casa de Papel"

Kako bi spriječio fanove španske serije "La Casa de Papel" da otkrivaju radnju nove sezone, Nefliks je odlučio da ih "kidnapuje".

Misleći da putuju za Madrid kako bi prisustvovali specijalnoj projekciji nove sezone, 100 najvećih fanova serije - koje je ova platforma registrovala kao one koji najviše spojluju epizode na internetu, kidnapovani su odmah nakon što su ušli u avion.

Otetim fanovima, sada već putnicima aviona, obratio se lik iz serije koji im je rekao da će cijelu sezonu moći da pogledaju tokom ljeta.

Let je trajao pet i po sati, koliko ukupno traje pet epizoda pete sezone "La Casa de Papel".

Putnicima je, takođe, rečeno da isključe mobilne telefone, ili da ih stave na režim rada u avionu, kako ne bi objavljivali slike, video-snimke kadrova pete sezone popularne španske serije.

A kako je sve to izgledalo, pogledajte u video-prilogu:

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније