Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

B.Č.J. [ Beta ]

25. 10. 2021. 10:01 >> 10:01

KAMERMAN

Boldvin bio oprezan sa oružjem na snimanju filma

Kamerman koji je učestvovao na snimanju filma "Rđa", tokom kojeg je Alek Boldvin smrtno ranio direktorku fotografije i povrijedio reditelja, rekao je da je glumac inače bio oprezan sa oružjem i da mu je rečeno da je pištolj rekvizit "bezbjedan", prenosi danas Glas Amerike.

Rid Rasel je policiji rekao da je Boldvin uvježbavao scenu u kojoj je trebalo da izvuče pištolj i da ga uperi u kameru.

Trenutak kada je fatalno pogođena direktorka fotografije Halina Hačins nije snimljen. Reditelj Džoel Suza, koji je stajao iza Hačinsove, je ranjen.

Rasel je ponovio da je Boldvinu pištolj rekvizit dao pomoćnik reditelja Dejv Hols, koji mu je rekao da je bezbjedan za upotrebu, kao i da je glumac inače oprezan sa oružjem.

Prema Raselovom iskazu, na snimanju je tog dana bilo problema.

Nekolicina kamermana je napustila set tvrdeći da nijesu plaćeni. Rasel kaže da nije siguran da je neko provjerio oružje prije nego što ga je dao Boldvinu.

Reditelj Suza je rekao da je u momentu kada je Boldvin ispalio metak bio fokusiran na to kako će scena biti snimljena, te da se sjeća da je čuo da je pištolj rekvizit "bezbjedan".

Mnogi su prstom uperili u pomoćnika reditelja Dejva Holsa, koji je Boldvinu dao pištolj. Hols nije komentarisao ove tvrdnje.

Boldvin je fatalno ranjavanje Haline Hačins opisao kao "tragični incident".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније