Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

M.M.Lj. [ Beta ]

31. 10. 2021. 09:17   >>  09:49

BOLDVIN

Šansa za fatalni pucanj na snimanju jedna u hiljadu milijardi

Snimanje američkog vesterna "Rust" neće biti nastavljeno, rekao je holivudski glumac Alek Boldvin koji je tokom probe iz pištolja rekvizita slučajno usmrtio direktorku fotografije.

"Događaju se nesreće na snimanjima, ali ništa slično. Postojala je jedna šansa u hiljadu milijardi da se tako nešto dogodi", rekao je on.

Boldvin je ovo rekao sinoć u prvoj izjavi pred televizijskim kamerama od kada se dogodila tragedija 21. oktobra i ponovio je koliko je potresen tim dogadjajem.

"Ona je bila moja porodica", rekao je on govoreći o ubijenoj direktorki fotografije Halini Hačins, prenijela je televizija TMZ snimke Aleka Boldvina sa suprugom Hilarijom u Mančesteru u sjeveroistočnoj američkoj državi Vermont.

On je već ranije preko Tvitera izrazio tugu i šok poslije tragedije i rekao da će sarađivati sa policijom zaduženom za istragu.

Za sada niko nije uhapšen i istraga se nastavlja o okolnostima drame koja se dogodila na snimanju na ranču Bonanca Krik, gde je Boldvin snimao vestern koji se dogadja u 19. vijeku. On je rukovao revolverom za koji mu je rečeno da nije napunjen i opasan kada je opalio i ubijena je Halina Hačins, a reditelj Džoel Suza je ranjen u rame.

Od kada se dogodila nesreća sve je više poziva za bolju kontrolu oružja na snimanjima u Holivudu, a Boldvin je za to takođe izrazio "ekstremno insteresovanje".

Rekao je da ne može da kaže kada će ponovo biti spreman da snima scene sa oružjem i da snimanje filma "Rust", čiji je on jedan od producenata neće biti nastavljeno.

"Mi smo bili jedna vrlo čvrsta ekipa koja je snimala zajedno film i ovaj užasni dogadjaj se desio", rekao je Boldvin.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније