Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

Izvor: Beta [ I. P. ]

23. 11. 2021. 08:49   >>  08:52

ODŠTETA KOMPANIJI

Kevin Spejsi će morati da plati 31 milion $

Poznati američki glumac Kevin Spejsi moraće da plati 31 milion dolara odštete kompaniji koja je bila producent serije "Kuća od karata" u kojoj je igrao glavnu ulogu, pošto je otpušten zbog tužbe za seksualno uznemiravanje.

Producentska kuća MRC, koja stoji iza hit serije o političkim intrigama u Vašingtonu, tražila je odštetu za izgubljenu zaradu koja se pripisuje glumčevom odlasku iz serije poslije optužbe protiv njega za seksualno uznemiravanje i zlostavljanje.

MRC je navela da je posle optužbe Spejsija suspendovala iz serije i pokrenula internu istragu prema kojoj je glumac odgovoran za pripisano djelo.

Odlazak glumca primorao je producentsku kuću da reorganizuju seriju što je rezultiralo "značajnim gubicima", dodala je MRC.

Scenario je morao da bude revidiran da bi se isključio lik kojeg je igrao Spejsi i da se reorganizuje čitava šesta sezona, smanjena sa 13 na osam epizoda.

MRC je sudsku proceduru pokrenula 2019. Iste godine je sud odbacio tužbu protiv američkog glumca za nepristojno ponašanje i seksualno zlostavljanje u američkoj državi Masačusets.

Glumac je osvojio dva Oskara, za najboljeg glumca u filmu "Američka ljepota" 1999. godine i za najbolju sporednu mušku ulogu u filmu "Dežurni krivci" iz 1995. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније