Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

[ M.M.Lj. ]

17. 12. 2021. 10:19 >> 10:21

NOVO NAREĐENJE

Policija ipak provjerava Boldvinov telefon

Samo dvije nedjelje nakon što je Alek Boldvin dao intervju u kom je tvrdio da nije odgovoran za ubistvo Haline Hačins, izdato je naređenje da se prati cjelokupna elektronska komunikacija glumca.

Kako se navodi, sud u državi Novi Meksiko, u kojoj je sniman film "Rust" naredio je da se dobije pristup glumčevom telefonu, odnosno privatnim porukama sa neimenovanom osobom.

Američki mediji pretpostavljaju da će se na ovaj način dobiti uvid u dešavanja tog dana kada je Boldvin slučajno usmrtio koleginicu.

"Možda postoje određeni dokazi na mobilnom telefonu. Pojedinci su ih koristili tokom i/ili nakon zločina. Postoji nekoliko e-mailova i poruka poslatih i primljenih u vezi s filmskom produkcijom "Rusta" tokom policijskih intervjua", navodi se u dokumentu, a prenosi BBC.

Podsjetimo, ubistvo se desilo 22. oktobra kada je Alek slučajno opalio iz pištolja u kom su se nalazili pravi meci. Tom prilikom je pogodio još jednog radnika na filmu, ali srećom on je preživio.

Boldvin je u intervjuu koji je dao nakon tragičnog događaja tvrdio da ipak nije povukao obarač, što je dodatno zbunilo javnost.

Optužica protiv njega za sada nije podignuta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније