Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

P.R.

27. 12. 2021. 22:49   >>  22:50

29. DECEMBRA

"Nova novcijata godina" u Nikšićkom pozorištu

Novogodišnja predstava za djecu "Nova novcijata godina" Malog Ateljea "Arlekin" iz Podgorice biće izvedena u Nikšićkom pozorištu u srijedu, 29. decembra u terminima od 10 sati, 12 sati i 14 sati.

Predstava je rađena po tekstu i u režiji Žane Gardašević Bulatović, a scenografiju i kostime su osmislile Nela Darmanović Mahmutović i Dragana Koprivica.

U predstavi igraju: Marko Rajković, Danica Rajković i Stefan Vuković.

"'Nova novcijata godina', novogodišnja predstava kolažnog tipa, prožeta je smislenim humorom, muzičkim sekvencama i aktivnim učešćem publike. Razigranost, vedrina i posebno edukativnost, ono je po čemu su produkcije Arlekina već odavno prepoznate. Da čarolija bude kompletna, u predstavi se pojavljuje i Djeda Mraz, profesionalni glumac u bogatom kostimu", navode u saopštenju.

Predstavu će imati priliku da pogledaju učenici nižih razreda Osnovnih škola u Nikšiću: „Ratko Žarić”, „Mileva Lajović Lalatović”, „Olga Golović”, „Jagoš Kontić” i „Braća Labudović”, a osim organizovanog dolaska, ulaznice se mogu kupiti i na biletarnici Nikšićkog pozorišta na dan izvođenja predstave po cijeni od 2 eura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније