Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

29. 01. 2013. 09:48 >> 09:52

stas i uspjeh

Koliko su visoke filmske zvijezde?

Mnogi od najpoznatijih holivudskih glumaca i glumica ne mogu se pohvaliti čak ni prosječnom visinom. Ali, to ih nije spriječilo da postanu zviijezde.

Tako moćni i mišićavi  filmski Bond, oličenje muževnosti i misterioznosti, u čijoj je ulozi Danijel Krejg, visok je prosječnih 178 centimetara.  Bred Pit i Džordž Kluni ne prestaju da oduševljavaju žene širom svijeta, a dvojica dobrih prijatelja i saradnika osim neprikosnovenog šarma dijele i istu visinu. Obojica su visoki po 180 cm. 

Odavno je poznato da se Tom Kruz ne može pohvaliti svojom visinom od 170 centimetra, ali ga to nije omelo da osvoji 10 centimetara višu Nikol Kidman i sa njom provede 10 godina u braku. Jedan od najnižih glumaca svih vremena je Deni De Vito sa svojih 152 cm. Iako nizak rastom, postao je veliko ime Holivuda i cijenjeni komičar. Među najviše spadaju Tim Robins i Džef Goldblum sa 195, odnosno 194 cm visine.

Kod glumica, za gorostase važe uma Turman i Bruk Šilds sa 183 cenzimetara. Nikol Kidman je na 180, a Šarliz Teron na 178 cm. Slijede Kameron Dijaz sa 175 i Andželina Džoli sa 173, a među najnižima su Naomi Vots sa 165 cm i Selma Hajek sa 157 cm.




Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније