Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

05. 03. 2013. 15:47 >> 11:59

INSPIRACIJA

VIDEO: Kratki horor "Mama"

Horor brata i sestre Muschietti 'Mama' poslužio je kao inspiracija Giljemu del Toru za istoimeni dugometražni horor koji ruši rekorde gledanosti.

 

Triler o natprirodnim moćima 'Mama' sablasna je priča o dvije djevojčice koje nestanu u šumi na dan smrti njihovih roditelja. Godinama kasnije su spašene i počinju novi život, ali neko ili nešto želi da im prođe noću prije spavanja. 

Pet godina ranije sestrama Viktoriji i Lili gubi se svaki trag.

Njihov ujak Lukas i njegova djevojka Anabel pokušali su sve da bi ih pronašli. Nakon što one čudom budu pronađene u urušenoj kolibi par se počinje pitati jesu li djevojčice jedine kojima su otvorili vrata svoga doma.

Anabel pokušava da ih uvede u normalan život, ali je sve više uvjerena u prisutnost nekog zla. 

Pate li sestre od posljedica traumatskog stresnog poremećaja ili ih opsjeda duh?

Kako su uspjele da prežive sve te godine? Tražeći odgovore na ta uznemirujuća pitanja uskoro će shvatiti da šapat koji čuje noću dolazi s usana smrtonosne prisutnosti.

Film je temeljen na slavnom kratkom filmu brata i sestre Muschietti 'Mama' koji možete pogledati u nastavku: 



Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније