Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

31. 01. 2013. 12:36 >> 18:18

"MAPETOVCI... PONOVO!“

Snima se nastavak "Mapeta"

Filmska ekipa koja je snimala prvi film o Mapetima, sa rediteljem Džejmsom Bobinom, počela je snimanje nastavka filma "Mapetovci... ponovo!“ koji će se u bioskopima pojaviti 2014.

U novoj filmskoj avanturi Kermitu i Mis Pigi, Volteru i ostaloj životinskoj ekipi se pridružuju glumci Tina Fej, Riki Džervejz i Taj Barel. Riki Džervejz će u filmu glumiti Konstantina, zlikovca i Kermitovog klona koji će na svjetskoj turneji uplesti Mapetovce u internacionalne kriminalne aktivnosti. Tina Fej će imati ulogu zatvorskog čuvara Nađe, dok će Taj Barel igrati agenta Interpola Žan Pjera Napoleona, prenosi "Gardijan".

"Film će biti u stilu staromodnih krimi ludarija iz šezdesetih godina, samo što će glavne uloge tumačiti, žaba, svinja, medvjed i panteri, sa karakterističnom mješavinom skečeva i muzike", rekao je Bobin.

Snimaće se u Los Anđelesu i u Londonu u studijima "Pajnvud" u kome se snimaju i filmovi o Džejmsu Bondu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније